Καλωσορίσατε στον Linguacuisine

Καλωσορίσατε στον Linguacuisine, τον καρπό μιας δεκαετούς έρευνας με τη βοήθεια υπολογιστών επιστημόνων και γλωσσολόγων στο Πανεπιστήμιο του Newcastle και εταίρων σε όλη την Ευρώπη!
Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε εκμάθηση γλωσσών κατά το μαγείρεμα και επίσης ότι θα συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική μας κοινότητα και προσθέστε τη δική σας αγαπημένη συνταγή χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας συνταγών – το εργαλείο δημιουργίας Linguacuisine.
Βοηθήστε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μάθουν για τη δική σας γλώσσα, τον πολιτισμό και την κουζίνα σας και να μάθουν τον εαυτό σας για άλλες χώρες. Ενημερώστε τους άλλους σχετικά με το πώς πήγε το μαγείρεμα και πώς τα τρόφιμα δοκιμάστηκαν στην ηλεκτρονική μας κοινότητα.
Υπάρχει μια πολύ στενή σχέση μεταξύ της γλώσσας, των τροφίμων και του πολιτισμού, και ο Linguacuisine στοχεύει να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο μας. Πάνω απ ‘όλα, ο Linguacuisine είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να μάθεις μια γλώσσα, με νόστιμο φαγητό για να φάει στο τέλος του.
Ανυπομονώ να δοκιμάσω τη συνταγή σας!
Paul Seedhouse, Καθηγητής Εκπαιδευτικής και Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας.
Email: paul.seedhouse@newcastle.ac.uk
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα 10 χρόνια έρευνας πίσω από αυτό το έργο, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο: http://www.bloomsbury.com/uk/task-based-language-learning-in-a-real -world-ψηφιακό-περιβάλλον-9781474264068 /

Επίσης, πολλές πληροφορίες σχετικά με το προηγούμενο έργο μας για την ευρωπαϊκή ψηφιακή κουζίνα είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://europeandigitalkitchen.com/